ANASAYFA
HABERLER
HABERLER
Belki kışlık evinizdeki internet ağ donanımı yazlığa taşıyamazsınız, ama artık geniş bant internet bağlantısına sahip olmasanız da aynı konforu yaşamanızı sağlayacak NetMASTER W3G-150 3G/4G Kablosuz Router ile ihtiyacınız olan her şeyi sırt çantanızın yan gözüne sığdırabilirsiniz. Üstelik cihaz yazlıkta ihtiyaç duyabileceğiniz 4 fonksiyonu bir arada sunuyor:  kablosuz hotspot, kablosuz router, Ethernet-wifi çift yönlü kullanım ve mobil şarj ünitesi!






Haberin devamı
Okullar kapandı, yaz sıcakları aniden bastırdı. Şehirler hızla boşalıyor; tüm sene çalışmış, okumuş, yorulmuş binlerce kişi yazlık beldelerin yolunu tutuyor. Yılın belki de en güzel zamanı bu!

Ne var ki, yazlıklar günümüzün hayat tarzının en önemli gereksinimlerinden birinden genellikle yoksun: geniş bant internet bağlantısı ve bunu masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları, güvenlik kameraları gibi ihtiyaç duyduğumuz onlarca cihaza paylaştıran ağ donanımı… İzne çıkmadan göndermeyi unuttuğumuz acil bir dosya, çocuğun yaz ödevi ya da sadece eğlence için alıştığımız düzeni arıyoruz ve tatil eskisi gibi huzur vermiyor.

Belki kışlık evinizdeki donanımı yazlığa taşıyamazsınız, ama artık geniş bant internet bağlantısına sahip olmasanız da aynı konforu yaşamanızı sağlayacak NetMASTER W3G-150 3G/4G Kablosuz Router ile ağ donanımıyla ilgili ihtiyacınız olan her şeyi sırt çantanızın yan gözüne sığdırabilirsiniz.


Şimdi Tüm PC, Laptop Ve Mobil Cihazlara 3G İnterneti Paylaştırma Devri
NetMASTER’ın yeni ürününün ilk fonksiyonu 3G modeminiz üzerinden aynı anda 20 cihaza internet bağlantısı sağlaması. Bunun için yapmanız gereken tek şey 3G modemi W3G-150 cihazına USB portu üzerinden bağlamak. W3G-150 ile internet erişimini 20 istemciye kablosuz olarak dağıtabilir, üzerindeki Ethernet portu aracılığıyla kablosuz özelliği olmayan masaüstü bilgisayarınızı ya da oyun konsolunuzu da 3G bağlantısı ile internete çıkarabilirsiniz. 
Kısacası, NetMASTER W3G-150 3G/4G Kablosuz Router ile yazlıkta da internet sırasına girmek tarih oluyor. 

Geniş Yazlıklar İçin powerLINE Uyumu
Belki yazlık eviniz birkaç katlı ve geniş. Evin her yerinden aynı anda internete bağlanma konforunu yaşamak için NetMASTER W3G-150 3G/4G Kablosuz Router’ı powerLINE adaptörüne bağlamanız yeterli.  Elektrik hattı üzerinden 300 metreye kadar iletişim kurabilen powerLINE adaptörleri ile anında dilediğiniz prizden internet bağlantısı alabilirsiniz.
Aynı şekilde, geniş bant internet bağlantınızın olmaması artık yazlıkta güvenlikten ödün vermenizi gerektirmiyor.  NetMASTER W3G-150 3G/4G Kablosuz Router aracılığıyla powerLINE sistemine verdiğiniz internet üzerinden plugCAM Ev-Bebek Kamerasını kullanarak yazlığınızı her an, her yerden mobil olarak isteyebilirsiniz.


4 Özellik Bir Arada
NetMASTER W3G-150 3G/4G Kablosuz Router 3G interneti istemcilere paylaştırmasının dışında kablosuz router görevi görür, kablolu genişbant interneti kablosuza, kablosuzu kabloluya dönüştürür. Bütün bunların yanı sıra cihazı mobil şarj ünitesi olarak da kullanabilirsiniz.