ANASAYFA
HABERLER
HABERLER
Okulların kapanması ve havaların ısınmasıyla yazlıkçılar büyük kentleri boşaltmaya başladı. Yaz ayları boyunca tatil beldelerinde güneşin ve denizin tadını çıkarırken aklı evde kalanlar için NetMASTER plugCAM pratik ve ekonomik bir çözüm sağlıyor.  Haberin devamı
Okulların kapanması ve havaların ısınmasıyla yazlıkçılar büyük kentleri boşaltmaya başladı. Yaz ayları boyunca tatil beldelerinde güneşin ve denizin tadını çıkarırken aklı evde kalanlar için NetMASTER plugCAM pratik ve ekonomik bir çözüm sağlıyor. 

Tatildesiniz, tüm sıkıntı ve gerginlikleri geride bırakıp dinlenmek, güneşin ve denizin tadını çıkarmak en büyük hakkınız. Ne var ki, aklınız evinizde kalıyor. Her şey yolunda mı merak ediyorsunuz. Hırsız girmesinden endişe ediyorsunuz. Muslukları kapattınız mı, ütüyü fişten çektiniz mi, emin olamıyorsunuz. Belki evcil hayvanınızı birkaç günlüğüne yalnız bıraktınız ve iyi olup olmadığını merak ediyorsunuz. 

NetMASTER’ın HomePlug IP kamerası plugCAM kolay kurulumu ve kullanışlı özellikleriyle tatildeyken akıllı telefon ve tabletlerinden evini izlemek isteyenler için cazip bir çözüm oluşturuyor. Ayrıca, bilgisayar yazılımını kullanarak kayıt yapılabiliyor, evde herhangi bir hareket olduğunda email ile uyarı alınabiliyor.


En Kolay Kurulumlu Ev İzleme Sistemi
Chip dergisince Haziran ayında “Ayın Ürünü” seçilen NetMASTER plugCAM’i kullanmak için teknik bir bilgiye gerek yok. Kurulum sadece iki dakika: Paketten çıkan Ethernet Bridge adaptörünü Ethernet kablosuyla modeme bağlayıp prize takıyorsunuz. Kamerayı da izlemek istediğiniz yerde prize takarak kurulumu tamamlıyorsunuz. Cihazlar otomatik olarak birbirini tanıyor ve internete çıkıyor.
Bundan sonra yapmanız gereken tek şey Google Play ya da Appstore’dan NetMASTER plugCAM uygulamasını indirmek ve kameranın arkasındaki karekodu okutarak anında izlemeye başlamak. Ağınızdaki kamera sayısını yedi adede kadar artırıp tüm odalarınızı izleyebilirsiniz.
İyi tatiller.